web analytics

The Crown seizoen 6 bij Netflix

The Crown

Op donderdag 16 november verschijnt bij Netflix het eerste deel van het zesde en laatste seizoen van de Britse serie The Crown. Dit deel telt vier afleveringen, de overige zes afleveringen verschijnen op 14 december.

Het eerste deel gaat over de laatste week van het leven van Diana (Elizabeth Debicki) die naar Zuid-Frankrijk gaat met haar kinderen William (Rufus Kampa) en Harry (Fflyn Edwards) op uitnodiging van Mohamed al-Fayed (Salim Daw). Zo zien we haar op een jacht maar ook de paparazzi heeft meer dan ooit interesse in haar door de opbloeiende relatie met Dodi Fayed (Khaid Abdalla). We weten allemaal hoe dit verhaal eindigt en zien in de laatste aflevering van het eerste deel dat de Koninklijke familie moeite heeft om aansluiting te vinden met het Britse volk na het ongeluk in Parijs.

Op 14 december verschijnt het tweede deel waarin we Koning Elizabeth (Imelda Staunton) terug zal kijken op haar regeerperiode en vooruit zal kijken als haar opvolgers op de troon zitten. Er zal een Koninklijk huwelijk zijn, prins Charles (Dominic West) zal eindelijk in het huwelijk treden met Camilla (Olivia Williams) en zien we de opbloeiende liefde tussen prins William (Ed McVey) en Kate Middleton (Meg Bellamy).

Het eerste deel van het laatste seizoen van The Crown is op 16 november te zien, op 14 december verschijnen de laatste zes afleveringen bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven