web analytics

Tandem seizoen 4 bij TV5Monde

TandemVanaf dinsdag 26 januari is bij TV5 het vierde seizoen van de Franse serie Tandem te zien. Dit seizoen telt twaalf afleveringen en een vijfde seizoen is al aangekondigd.

Aan het einde van het derde seizoen zagen we dat Léa (Astrid Veillon) tegen de kolonel in ging, maar in het vierde seizoen is ze nog brigadier en komt er een nieuwe kolonel: Pierre Soler (Patrick Descamps), haar vader. Ze is blij dat hij er is, maar ze moet nog wel leren hoe moet omgaan met het feit dat iedereen in de gendarmerie hem adoreert. Ze hoopt hulp te krijgen van Sabine Mauriac (Tatiana Gousseff) die nieuw is in het korps van Montpellier. In haar privéleven gaat het ook goed met haar relatie met haar yogaleraar. Haar ex-man Paul (Stéphane Blancafort) heeft het moeilijk om te zien dat ze voor het eerst na de scheiding weer gelukkig is. Hij denkt er aan om Montpellier te verlaten, maar dan komt hun dochter Alice (Sarah-Cheyenne) met nieuws dat hem laat blijven.

Maar er worden natuurlijk ook politiezaken opgelost. In de eerste aflevering wordt er een man gedood in zijn zeepmakerswerkplaats. Op zijn lichaam worden haren van de overvaller gevonden en na analyse blijken deze van de eerste echtgenoot van de vrouw van het slachtoffer te zijn. Probleem daarmee is dat die al acht jaar als dood wordt beschouwd. In de tweede aflevering wordt een beroemd choreograaf dood op het toneel gevonden met één van zijn danseressen vol met zijn bloed. Ze lijkt de meest waarschijnlijke verdachte, maar ze lijdt aan vroegtijdig Alzheimer en kan zich niets meer herinneren, wat de zaak ingewikkelder maakt.

Het vierde seizoen van Tandem is vanaf 26 januari elke dinsdag om 21:00 en 21:50 te zien bij TV5Monde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven