web analytics

SWAT en Seal Team krijgen tweede seizoen, Netflix met Cursed

SWATDe Amerikaanse zender CBS heeft bekendgemaakt dat de dramaseries SWAT en SEAL Team een tweede seizoen krijgen. De serie SEAL team met acteur David Boreanaz volgt het leven van de meest elite-eenheid van de Navy SEALs, als ze trainen, maar ook als ze gevaarlijke missies plannen en uitvoeren. De serie is niet in Nederland te zien.

De serie SWAT krijgt ook een tweede seizoen, In deze serie volgen we de Special Weapons And Tactics van de politie die de laatste groep zijn die misdaden kunnen oplossen in Los Angeles. In Nederland is de serie te zien bij Veronica.

Netflix heeft de serie Cursed aangekondigd. De serie telt tien afleveringen en is een hervertelling van de legende van Koning Arthur maar dan vertelt door de ogen van Nimue, een tiener met een mysterieuze gave die uiteindelijk de machtige en tragische Lady of the Lake (Vrouwe van het Meer in het Nederlands). Na de dood van haar moeder vindt ze een onverwachte partner in Arthur, een jonge huursoldaat die op zoek is naar Merlin en een oud zwaard af te leveren. Ze zal uitgroeien als het symbool van moed en rebellie tegen de Koning Uther.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven