web analytics

Succession seizoen 3 bij Ziggo Movies & Series

SuccessionVanaf maandag 18 oktober is bij Ziggo het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Succession te zien. Dit seizoen telt negen afleveringen.

Aan het einde van het tweede seizoen zagen we hoe Kendall (Jeremy Strong) een aanval plaatste op zijn vader Logan (Brian Cox) door op een persconferentie niet zoals besproken de man te zijn die de schuld op zich nam voor het cruise-schandaal, maar juist zijn vader hoofdfiguur van het schandaal te maken.

In het derde seizoen doet Kendall zijn best om zijn broer Roman (Kieran Culkin) en zus Shiv (Sarah Snook) aan zijn kant te krijgen als de zakelijke strijd zich ontpopt tot een oorlog in de familie. Zijn nieuwe advocaat Lisa Arthur (Sanaa Lathan) waarschuwt hem dat hij het spel goed moet spelen, Kendall moet Waystar net genoeg beschadigen zodat Logan zijn CEO-positie moet opgeven maar dat het bedrijf wel waarde houdt zodat hij de nieuwe CEO kan worden. Ondertussen zoekt neef Greg (Nicholas Braun) raad bij zijn opa Ewan (James Cromwell), de broer van Logan.

Het derde seizoen van Succession is vanaf 18 oktober elke maandag te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven