web analytics

Succession seizoen 2 bij Ziggo

SuccessionVanaf maandag 12 augustus verschijnt bij Ziggo wekelijks het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Succession. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In de serie volgen we de rijke familie Roy die aan het hoofd staan van een groot mediabedrijf. Aan het einde van het eerste seizoen zagen we hoe Kendall (Jeremy Strong) een auto-ongeluk kreeg en zijn passagier daaraan overleed. Zijn vader Logan (Brian Cox) gebruikte dit om hem aan zijn kant te krijgen en daarmee de geplande coup om de macht van het bedrijf af te blazen. Shiv (Sarah Snook) trouwde met Tom (Matthew Macfadyen), maar besloten ook dat het beter was dat het voor Shiv een open huwelijk is. Roman (Kieran Culkin) was als COO verantwoordelijk voor een mislukte sattelietlancering. Neefje Greg (Nicholas Braun) maakte duidelijk dat hij de documenten die hij moest shredden van Tom heeft gekopieerd.

In het tweede seizoen zien we hoe Kendall alles doet wat Logan zegt en samen met Roman nu de COO is. Ondertussen zijn Stewy (Arian Moayed) en Sandy (Larry Pine) nog steeds bezig met hun plannen om Waystar te kopen. Tom krijgt de leiding over nieuwszender ATN en Shiv, die politiek adviseur is krijgt te horen dat zij de favoriet van haar vader is. Connor (Alan Rick), de broer die zich niet met het bedrijf bezig houdt is echt van plan om zich verkiesbaar voor president te stellen. Logan is ook van plan om een concurrerend nieuwskanaal te kopen van een liberalere familie en waar Rhea Jarrell (Holly Hunter) de CEO van is.

Het tweede seizoen van Succession is vanaf 12 augustus elke maandag te zien bij Ziggo On Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven