Soof seizoen 2 bij Videoland

Soof een nieuw beginVanaf donderdag 29 november is bij Videoland het tweede seizoen te zien van de Nederlandse serie Soof.

In dit seizoen proberen Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) elkaar los te laten, zoals dat hoort bij exen, maar dat is nog niet zo makkelijk. Soof krijgt een eigen televisie-kookprogramma van tv-producent Victor (Robert de Hoog) en Kasper moet het leven opnieuw uitvinden met een pasgeboren baby met Josine (Elise Schaap) en bij Soof staat haar vader Eddie (Bert Luppes) op de stoep. Een echte vrijbuiter met een leven in Spanje die terugkomt om zijn dochter te leren kennen.

De tweeling Dies (Niek Schoemaker) en Bing (Brent Schoemaker) pendelen tussen de huizen van hun ouders en raken nogal onder de indruk van Zoey (Bente Fokkens), het nieuwe buurmeisje die regelmatig komt oppassen. Dochter Sascha (Roos Dickmann) vertrekt voor een paar maanden naar Amerika. Joy (Barbara Sloesen) houdt de KookSoof draaiende en zijn Hansje (Anneke Blok) en Gerrit (Dick van den Toorn) bezig met de voorbereidingen voor hun bruiloft.

Het tweede seizoen van Soof is vanaf donderdag 29 november beschikbaar bij Videoland

Lees ook:

Redactie