web analytics

Serie Justice uit Abu Dhabi bij Netflix te zien

JusticeVanaf maandag 21 januari is bij Netflix de serie Justice te zien. De serie komt uit Abu Dhabi en telt achttien afleveringen. De rechtszaken die ze behandelen zijn geïnspireerd door echte rechtszaken in de Verenigde Arabische Emiraten.

In de serie volgen we Farah (Fatima Al Taei), een jonge ambitieuze vrouw, die terugkeert naar huis nadat ze in de Verenigde Staten haar rechtenstudie heeft gedaan. Tijdens die jaren is ze gewend geraakt aan de vrijheid en onafhankelijkheid en ze heeft dus een beetje moeite om zich weer aan te passen aan het familieleven en de gebruiken in haar thuisland.

Haar vader Hassan (Mansoor Alfeeli) is een van de grootste advocaten in de Verenigde Arabische Emiraten en ze heeft dan ook altijd naar hem opgekeken. Hij heeft dan ook grote plannen voor haar bij zijn advocatenbureau, maar zij heeft andere plannen en begint voor zichzelf met een klein eigen kantoor. Alsof het leven met haar familie en de druk van een eigen kantoor niet genoeg is wordt ze ook nog verliefd op Khalid , een aanklager. Ze moet uiteindelijk kiezen voor haar liefde of voor haar carrière. Aan het einde van het seizoen zal ze moeten samenwerken met haar vader voor de meest belangrijke zaak uit hun leven.

Justice is vanaf 21 januari te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven