Selena: The Series bij Netflix

Selena: The SeriesOp vrijdag 4 december is bij Netflix de muzikale biografische serie Selena: The Series te zien. Het eerste deel telt negen afleveringen. Het tweede deel verschijnt in 2021.

In de serie zien we de opkomst van de zangeres vanaf het prille begin. Haar vader Abraham (Ricardo Chavira) ontdekt het talent van zijn jongste kind Selena en zorgt er voor dat zijn twee oudere kinderen samen met haar een familieband vormen: The Quintanilla kids. Ze hebben lichtelijk succes in het Mexicaanse restaurant van hun ouders, maar Abraham ontdekt dat hun lokale Tejano-acts veel publiek trekken en dus vormt hij de band om in de Selena y Los Dinos, waar Selena Spaans moet zingen voordat ze de taal machtig is.

Vanaf de tweede aflevering zien we Selena (Christian Serratos) die steeds bekender wordt en langzaam maar zeker kans maakt op prijzen, platencontracten en stadionconcerten. Haar oudste broer A.B. (Gabriel Chavarria) is de bassist en krijgt van zijn vader steeds meer taken te doen. Grote zus Suzette (Noemi Gonzalez) is de drummer en wordt steeds meer de vertrouwelinge van Selena. Hun vader is de grote aanjager van het succes terwijl hun moeder Marcella (Seidy Lopez) de stille steunende kracht is.

Selena: The Series is vanaf vrijdag 4 december te zien bij Netflix

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *