web analytics

Seizoen 2 Britse detective Marcella bij Netflix

MarcellaVanaf vrijdag 8 juni is bij Netflix het tweede seizoen te zien van de detective Marcella. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het tweede seizoen zijn we vijf maanden verder en wordt detective Marcella Backland (Anna Friel) opgeroepen naar een huis waar een bouwvakker door de muur is gegaan en een oor heeft ontdekt. Als de muur wordt gesloopt ontdekken het lichaam van Leo Priestley, een zeven jarige jongen die al vier jaar vermist is en op de dag dat hij vermist raakte mee naar huis zou gaan met Edward, de zoon van Marcella.

Marcella zoekt Phil Dawkins (Peter Sullivan) op, een eerder veroordeelde kindermisbruiker. Hij zegt dat hij zijn drang voor kinderen onder controle weet te houden. Een forensisch team ontdekt dat Leo in de muur werd gestopt vanaf de kant van een andere flat die van Reg Reynolds (Nigel Planer) is, een voormalig drummer van de band Swiss Coast. Zijn manager Alan Summers (Keith Allen) zegt dat ze toen in het buitenland waren.

Marcella heeft nog steeds een relatie met Tim (Jamie Bamber) die nu de baas is van het team en ook haar ex-man Jason (Nicholas Pinnock) heeft een nieuwe relatie: Becky (Yolanda Kettle). Op werk is Leanne Hunter (Sophia Brown) nieuw bij het team. Ook volgen we de broer en zus Eric (Josh Herdman) en Gail (Harriet Cains) die de eindjes aan elkaar knopen. Eric probeert geld te krijgen van de vader van Gail’s kind, maar dat loopt op niets uit. Hij werkt in het magazijn van Red Cow Gifts, een bedrijf wat eigendom is van miljonair Vince Whitman (Jason Hughes) die onder vuur komt te liggen vanwege schimmige werknemerscontracten en dat begint ook gevolgen te hebben voor zijn vrouw Maya (Victoria Smurfit), die een succesvol goed doel voor kinderen heeft: The Whitman Foundation.

Het tweede seizoen van Marcella is vanaf vrijdag 8 juni te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven