web analytics

Romantische serie Smiley bij Netflix

SmileyVanaf woensdag 7 december is bij Netflix de Spaanse romantische serie Smiley te zien. De serie is gebaseerd op het gelijknamige Spaanse toneelstuk en telt acht afleveringen.

In de serie volgen we Alex (Carlos Cuevas) die het helemaal gehad heeft met de liefde. Hij had leuke gesprekken met een jongen en hij zag al helemaal een toekomst voor zich met hem tot enkele weken later die jongen niet meer te bereiken was, een klassiek geval van ghosting.

Het zit niet helemaal lekker bij Alex en pakt de telefoon en laat een voicemail achter waar hij vraagt om een uitleg. Die voicemail zal grote en onverwachte gevolgen hebben, want hij heeft per ongeluk een verkeerd nummer en stuurt het naar Bruno (Miki Esparbé) die nergens van af weet. Deze fout is de eerste in een reeks gebeurtenissen dat het leven van Alex en Bruno zal veranderen. Ook zien we in de serie de vrienden van Alex, Javier (Pepón Nieto) een travestiet zoals hij zichzelf noemt en Vero (Meritxell Calvo) die met haar vriendin Patri (Giannina Fruttero) op zoek is naar nieuwe dingen.

Smiley is vanaf woensdag 7 december te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven