web analytics

Prison Break keert terug voor 10 afleveringen

Prison BreakDe Amerikaanse zender Fox heeft bekend gemaakt dat de serie Prison Break terugkeert voor een zogenaamde ‘Eventserie’ (gewoon een miniserie, maar dan met een hippe naam) van tien afleveringen. Vorig jaar deden ze hetzelfde met de serie 24.

De beide hoofdrolspelers Wentworth Miller en Dominic Purcell zullen terugkeren als Michael Scofield en Lincoln Burrows. Dat is opvallend want in de laatste aflevering zagen we al dat Michael Scofield was overleden. In de film die daarna nog werd gemaakt zagen we hoe Sara (Sarah Wayne Callies) in een vrouwengevangenis zat en hij zichzelf opofferde door twee stroomkabels tegen elkaar te houden waardoor hij stierf. Het bleek dat zijn tumor terug was gekomen dus hij besloot zich op te offeren zodat Sara bevrijd kon worden. Sara ging daarna met hun zoon in Panama wonen.

De serie speelt zich een paar jaar later af nadat de serie is afgelopen, dus waarschijnlijk moeten we die hele film vergeten. Ook zullen sommige iconische karakters ook terugkeren.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven