web analytics

Ordeal by Innocence bij BBC First

Ordeal by InnocenceVanaf zondag 3 juni is bij BBC First de miniserie Ordeal by Innocence te zien. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Agatha Christie en telt drie afleveringen.

In de serie zien we hoe de rijke filantroop Rachel Argyll (Anna Chancellor) wordt vermoord op haar familielandgoed Sunny Point. Haar adoptiezoon Jack (Anthony Boyle), een jonge delinquent, wordt gearresteerd voor haar moord, maar hij zegt onschuldig te zijn.

Achttien maanden later bezoekt Dr. Artur Calgary (Luke Treadaway), een mysterieuze onderzoeker het landgoed nadat hij een expeditie op de zuidpool heeft gedaan. Hij komt ook met het verhaal dat hij Jack een lift heeft gegeven en daarmee heeft Jack dus een alibi voor de moord. Jack is in de gevangenis overleden voordat de rechtszaak kon beginnen en de Argyllfamilie wil niet teveel in het verleden graven.

Als Leo (Bill Nighy), de weduwnaar van Rachel wil trouwen met zijn secretaresse Gwenda (Alice Eve) willen de andere adoptiekinderen, Mary (Eleanor Tomlinson), Mickey (Christian Cooke), Tina (Crystal Clarke) en Hester (Ella Purnell) en de huishoudster Kirsten (Morven Christie) niet denken aan de dood van Rachel. Maar de gevolgen van het verhaal van Dr. Calgary zijn groot. Als het waar is wat hij vertelt dan is de verkeerde persoon gearresteerd en als Jack onschuldig is moet het iemand anders op het landgoed het gedaan hebben. Iemand die nog vrij rondloopt.

Ordeal by Innocence is vanaf 3 juni elke zondag om 21:00 te zien bij BBC First
Herhalingen: maandag om 22:15 en vrijdag om 23:15

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven