web analytics

Detective C.B. Strike bij Ziggo

CB StrikeVanaf maandag 4 juni is bij Ziggo wekelijks de detective C.B. Strike te zien. De serie is gebaseerd op de boeken van Robert Galbraith, een pseudoniem van J.K. Rowling. De serie telt zeven afleveringen.

In de eerste drie afleveringen, zijn gebaseerd op The Cuckoo’s Calling, we volgen Cormoran Strike (Tom Burke), een oorlogsveteraan die nu een privédetective is met een klein kantoor aan de Denmark Street in Londen. Om wat orde in de chaotische leven te scheppen neemt hij Robin (Holliday Grainger) aan als zijn secretaresse. Als ze net is aangenomen komt John Bristow (Leo Bill) binnen. Hij gelooft dat zijn adoptiezus Lula, die van een balkon is gevallen, vermoord is en dat de politie belangrijk bewijs heeft gemist. Strike besluit de zaak aan te nemen.

Aflevering vier en vijf zijn gebaseerd op The Silkworm en na het succes van de Lula Landryzaak krijgt Strike veel aanbiedingen om zaken op te lossen. Maar hij neemt de zaak aan van Leonora Quine (Monica Dolan) als zij vraagt om haar vermiste man, de schrijver Owen Quine (Jeremy Swift) op te sporen.

Aflevering zes en zeven zijn gebaseerd op Career Of Evil. Robin neemt een pakje in ontvangt waarin een been in blijkt te zitten. Strike begint aan een lijst met potentiële verdachten die een hekel aan hem hebben. Een heeft er ook te maken met de dood van zijn moeder. Strike vraagt hulp aan Shanker (Ben Crompton) en Robin gaat alle drie de verdachten onderzoeken.

C.B. Strike is vanaf 4 juni elke maandag te zien bij Ziggo On Demand bij het Ziggo Movies & Series XL pakket

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven