web analytics

Only Murders In The Building bij Disney+

Only Murders in the BuildingVanaf dinsdag 31 is bij Disney+ de Amerikaanse komische dramaserie Only Murders In The Building te zien. De serie telt tien afleveringen.

De serie speelt zich af in het Arconia, een groot appartementsgebouw in New York. We volgen drie bewoners van het gebouw die samen komen als een vierde bewoner, Tim Kono, waarmee ze samen in de lift hebben gestaan dood wordt aangetroffen. Het zijn Charles Haden Savage (Steve Martin), die in de vroege jaren 90 een agent speelde in de serie Brazzos. Oliver Putnam (Martin Short) is een theater regisseur die de flop Splash: The Musical heeft gemaakt en Mabel Mora (Selena Gomez), een millennial die zich zo min mogelijk met de buren bemoeit.

Charles, Oliver en Mabel komen er achter dat ze alle drie verslaafd zijn aan dezelfde true-crime podcast over een moord in Oklahoma en ze zijn er van overtuigt dat Tim is vermoord die iemand in het gebouw. Ze besluiten om zelf een onderzoek te doen en daarbij ook nog een zelf een podcast over deze moord te maken. En dus gaan ze langs bij verschillende buren zoals Teddy Dimas (Nathan Lane), een voormalig investeerder van Oliver. Oscar (Aaron Dominguez), de zoon van de eigenaar en zanger Sting.

Only Murders in the Building is vanaf 31 augustus elke dinsdag te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven