web analytics

One of Us is Lying seizoen 2 bij Netflix

One of Us is LyingOp woensdag 16 november is bij Netflix het tweede seizoen van de tienerserie One of Us is Lying te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we hoe Bronwyn Rojas (Marianly Tejada), Addy Prentiss (Annalisa Cochrane), Nate Macauley (Cooper van Grootel), en Cooper Clay (Chibuikem Uche) verdachten waren op de moord van de plaatselijke roddelaar Simon Kelleher (Mark McKenna) nadat hij kwam te overlijden door het drinken van een beker met pinda-olie waar hij allergisch voor was. Ze deden er alles aan om te bewijzen dat zij niet de daders waren en dat deden ze door uit te zoeken wie het wel heeft gedaan.

Het tweede seizoen gaat meteen verder na het eerste seizoen en worden ze op de hielen gezeten door een ‘Simon says’-figuur die hun geheimen zal openbaren als ze niet doen wat hij zegt. En dus doen ze mee aan de opdrachten die gaan van auto’s beschadigen tot geld stelen. Terwijl ze zich daar mee bezig houden moeten ze ook er voor zorgen dat ze niet schuldig lijken aan de verdwijning van Jake (Barrett Carnahan) en het feit verbergen dat ze deze keer wel iemand hebben vermoord.

Het tweede seizoen van One of Us is Lying is vanaf woensdag 16 november te zien bij Netflix.

Lees hier een review over het tweede seizoen

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven