web analytics

Noorse thriller Headhunters bij NPO3

Vanaf zaterdag 3 juni is bij NPO3 de Noorse thrillerserie Headhunters te zien. De serie telt zes afleveringen en is gebaseerd op de wereld van het boek Headhunters van Jo Nesbø en speelt zich enkele jaren af voor de gelijknamige film uit 2011

De jonge recruiter Roger Brown (Axel Bøyum) heeft zijn hele cv bij elkaar gelogen en heeft zichzelf een baan bezorgd als headhunter. Nu krijgt hij de opdracht om een nieuwe CEO voor een oliemaatschappij te zoeken, hij is bereid hemel en aarde te bewegen om daarin te slagen. Ook wordt hij verliefd op Diana (Ingrid Giæver), een kunststudente die voor een Noorse oliemaatschappij in Londen werkt. Om haar te impoeren meet hij zichzelf een luxe levensstijl aan om zo zijn eenvoudige komaf achter zich te laten.

Ondertussen maakt Roger ook een plan met zwerver Ove Kjukerud (Mikkel Bratt Silset) om een kunstwerk te stelen. Alles lijkt goed te gaan tot een mysterieuze vrouw Roger onder druk zet om een nieuwe naam aan de rekruteringslijst voor de CEO-positie toe te voegen. Roger weigert, maar dit heeft grote gevolgen. De leugens stapelen zich op tot de zeepbel lijkt te barsten.

Headhunters is vanaf 3 juni elke zaterdag om 20:21 en 21:04 te zien bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven