web analytics

Netflix bestelt Dear White People, Fx Feud en Fox MacFarlane-serie

FoxDe streamingdienst Netflix heet de tien-delige komedie Dear White People bestelt. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Justien Simien en zal gaan over een groep gekleurde studenten op een witte Ivy League Universiteit. De serie moet in 2017 verschijnen.

De Amerikaanse kabelzender FX heeft bekendgemaakt dat ze opnieuw een Ryan Murphy-serie gaan uitzenden: Feud. Deze serie zal elk seizoen een bekende ruzie behandelen. In het eerste seizoen zien we hoe Joan Crawford (Jessica Lange) en Bette Davis (Susan Sarandon) hun carrière nieuw leven wilde inblazen door in de film What Ever Happened to Baby Jane? te spelen. De film werd een groot succes, maar de dames konden totaal net met elkaar overweg. De serie verschijnt in 2017.

De Amerikaanse zender Fox heeft een komische dramaserie bestelt waarin Seth MacFarlane de hoofdrol speelt. De serie zou in seizoen 2017-2018 moeten verschijnen en eind 2016 wordt er een proefaflevering opgenomen. De serie zal dertien afleveringen tellen. De serie speelt zich 300 jaar in de toekomst af en volgt de avonturen van de bemanning van de Orville, een niet zo geweldig ruimteschip. Er zullen uitdagingen op hun pad komen die van buiten af komen, maar ook van binnenuit komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven