Dear White People bij Netflix te zien

Dear White PeopleVanaf vrijdag 28 april is bij Netflix de satirische serie Dear White People te zien. Dit eerste seizoen telt tien afleveringen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige film en volgt verschillende studenten op de Winchester College. Zo begint Samantha White (Logan Browning) het debat over ras door haar radioshow ‘Dear White People’ waarin ze de blanke studenten adviseert hoe ze moeten samenleven met hun zwarte collegastudenten. Maar Samantha heeft het zelf ook niet makkelijk, ze is biraciaal en heeft moeite om geaccepteerd te worden door de andere zwarte studenten. Ze houdt verborgen dat ze naar bed gaat met de blanke student Gabe (John Patrick Amedori). Iets wat Reggie (Marque Richardson) moeilijk kan accepteren, vooral omdat hij zelf gevoelens voor haar heeft.

Troy (Brandon P. Bell) is de zoon van de decaan en daar wordt dan ook van verwacht dat hij de leider op de campus is, maar hij wil vooral zijn eigen ding doen. Zijn kamergenoot Lionel (DeRon Horton) worstelt met zijn seksualiteit, maar ook met zijn haar. CoCo (Antoinette Robertson) wil graag populair zijn, maar wil ook graag rebels zijn.

Dear White People is vanaf vrijdag 28 april beschikbaar bij Netflix

Lees ook:

Redactie