web analytics

NBC met Good Girls en Reverie, Fox met 911

NBCDe Amerikaanse zender NBC komt met de dramaserie Good Girls. In de serie komen drie vrouwen en moeders uit een buitenwijk in een wanhopige situatie terecht en ze riskeren alles om hun macht terug te krijgen. Beth komt er achter dat haar man Dean (Matthew Lillard) een affaire heeft. Ze besluit samen met haar beste vriendin Ruby en jongere zus Annie (Mae Whitman) een supermarkt te overvallen.

De zender kondigt ook de thriller Reverie aan. De serie volgt Mara Kint (Sarah Shahi), een voormalig gijzelingsonderhandelaar die een docent op de universiteit is geworden na een tragedie. Maar als ze wordt ingeschakeld om mensen te redden die zich hebben verloren in een virtual-reality programma waar je je dromen kan leven merkt ze dat ze een manier gevonden heeft om zichzelf te redden. Andere acteurs zijn: Dennis Haysbert, Jessica Lu, Sendhil Ramamurthy en Kathryn Morris.

De Amerikaanse zender Fox komt met de serie 911. De serie is bedacht door Ryan Murphy en Brad Falchuk en krijgt dertien afleveringen. De enige actrice die bekend is is Angela Bassett en verder is er niet heel veel over bekend behalve dat het een soort ER-achtige serie is bij 911-operators.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven