web analytics

Misdaadserie Ozark bij Netflix

OzarkVanaf vrijdag 21 juli is bij Netflix de misdaadserie Misdaadserie Ozark bij Netflixte zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen.

In Ozark volgen we Marty Byrde (Jason Bateman) die een financieel adviseur is in Chicago. Als bijbaantje wast hij ook geld wit voor een Mexicaanse drugskartel. Als een van de hogere in dat kartel, Del (Esai Morales), naar hem toe komt om geld te halen dat Marty’s zakenpartner heeft vergokt weet Marty hem te overtuigen dat hij nog meer geld kan maken als hij geld wit wast in Ozarks, een vakantieplek, waar de politie hen niet zo snel zal opsporen. Del vindt dat een goed plan, dus moet Marty zijn zaak opdoeken, huis verkopen en met zijn vrouw Wendy (Laura Linney) en hun kinderen Charlotte (Sofia Hublitz) en Jonah (Skylar Gaertner) verhuizen naar Ozark, Missouri.

Op hetzelfde moment komt hij er ook achter dat zijn vrouw Wendy is vreemdgegaan en in Ozark gaat ook niet alles perfect. Zo is er een FBI-agent (Jason Butler Harner) hem achterna gegaan, zijn er problemen met zaken die hij als dekmantel gebruikt en zijn er twee families daar die net zo gevaarlijk zijn als het drugskartel, waaronder Ruth (Julia Garner), de tienerleider van een corrupte redneckfamilie.

Ozark is vanaf vrijdag 21 juli beschikbaar bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven