web analytics

Mexicaanse thriller Pacto de Silencio bij Netflix

Op woensdag 11 oktober is bij Netflix de Mexicaanse thriller Pacto de Silencio te zien. De serie telt achttien afleveringen.

Brenda Rey (Camila Valero) is een jonge succesvolle influencer die op zoek is naar de waarheid over haar eigen afkomst. Ze heeft het plan om haar moeder te vinden die haar kort na haar geboorte in de steek heeft gelaten en ze wil wraak nemen op degenen die verantwoordelijk zijn voor het leed dat ze als kind heeft gehad.

In haar zoektocht komt ze bij Ramona Castro (Chantal Andere), die bekend is met vier vrouwen en beste vriendinnen die Brenda als baby in de steek heeft gelaten en waarvan ze vermoedt dat één van hen haar biologische moeder is. Ze besluit in het geheim te infiltreren in het leven van Fernanda Alarcón (Adriana Louvier), Martina Robles (Marimar Vega) , Sofía Estrada (Litzy) en Irene Bustamante (Kika Edgar) om zo invloed op hen uit te oefenen. Ze stuit op schokkende waarheden die haar eigen leven zal bedreigen terwijl de betrokkenen hun uiterste best zal doen om de geheimen uit het verleden verborgen te houden.

Pacto de Silencio is vanaf woensdag 11 oktober te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven