web analytics

Mexicaanse serie La casa de las Flores bij Netflix

La casa de las FloresVanaf vrijdag 10 augustus is bij Netflix de dramaserie La casa de las Flores beschikbaar. Het eerste seizoen dertien afleveringen.

In de serie volgen we de rijke, bijna perfecte familie de la Mora die een bloemenwinkel heeft. Virginia (Verónica Castro) is de matriarch van de familie en de manager de bloemenwinkel. Ze bereidt het verjaardagsfeest voor van haar man Ernesto (Arturo Ríos). Op het feest komen naast vrienden en buren ook hun drie kinderen: Paulina (Cecilia Suárez), de oudste en de rechterhand van haar vader, Julian (Dario Yazbek Bernal), de onverantwoordelijke en werkloze zoon, en Elena (Aislinn Derbez), de jongste dochter die architectuur studeert in de Verenigde Staten en ze neemt haar Amerikaanse vriend Dominique (Sawandi Wilson) mee.

Dan blijkt op een dag dat Ernesto een minnares had die plotseling is overleden. Zij blijkt ook een eigen zaak te hebben gehad: een club voor dragqueens en transseksuelen. Na haar dood besluit Ernesto de kinderen van zijn minnares bij zijn eerste familie te betrekken. Langzaam aan komen er steeds meer geheimen aan het licht en blijkt dat we degene die we liefhebben moeten beschermen en vergeven, hoe ongemakkelijk dat ook is.

La casa de las Flores is vanaf 10 augustus beschikbaar bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven