web analytics

Line of Duty seizoen 4 bij Canvas, BBC First en NPO2

Line of DutyVanaf zaterdag 26 augustus is bij BBC First het vierde seizoen van de Britse serie Line of Duty te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In het vierde seizoen zien we dat Roz Huntley (Thandie Newton), een moeder van twee en getrouwd met Nick (Lee Ingleby), een verdachte seriemoordenaar oppakt. De verdachte werkt niet mee en hij lijkt geen alibi te hebben, maar na maanden van onderzoek dat niets oplevert wordt de druk op haar opgevoerd om hem te laten veroordelen. De forensische Coordinator Tim Ifield (Jason Watkins) heeft bewijs wat de verdachte vrij pleit maar daar is Roz niet in geïnteresseerd en hij slaat dan ook alarm bij AC-12.

Kate Fleming (Vicky McClure) gaat undercover en terwijl het team van AC-12, Steve Arnott (Martin Compston), Ted Hasting (Adrian Dunbar) samenwerkt om de waarheid boven tafel te krijgen, krijgen ze hulp van Maneet Bindra (Maya Sohndi) en Jamie Desford (Royce Pierreson). Roz doet er intussen alles aan om er voor te zorgen dat haar leven op de rails blijft.

Het vierde seizoen van Line of Duty is vanaf 26 augustus 2017 elke zaterdag om 21:00 te zien bij BBC First

Vanaf 28 april 2018 is het vierde seizoen elke zaterdag om 20:15 te zien bij NPO2

Dit seizoen wordt opnieuw uitgezonden vanaf 4 september 2021 om 20:40 en 21:40 te zien bij Canvas

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven