Kostuumdrama Sense and Sensibility bij ONS

Sense and SensibitliyVanaf dinsdag 15 januari is bij ONS de Britse kostuumdrama Sense and Sensibility te zien. De serie telt drie afleveringen.

Als Hendry Dashwood (Simon Williams) sterft laat hij zijn hele fortuin en zijn huis Norland Park achter aan zijn zoon John (Mark Gatiss). John beloofd dat hij zal zorgen voor zijn stiefmoeder Mary (Janet McTeer) en zijn halfzussen Elinor (Hattie Morahan), Marianne (Charity Wakefield) en Margaret (Lucy Boynton). Maar de vrouw van John, Fanny (Claire Skinner) overtuigt hem om de familie minder geld te geven dan hij oorspronkelijk van plan was.

Elinor en Marianne lijken totaal niet op elkaar en hebben een hechte band. Elinor gebruikt vooral haar verstand en Marianne gaat op haar gevoel af. Als de broer van Fanny, Edward Ferrars (Dan Stevens) op bezoek komt raakt hij snel bevriend met Elinor, en zij verbergt dan ook haar gevoelens voor hem. Als de familie naar Baron Park gaat ontmoet Marianne de knappe John Willoughby (Dominic Cooper) en laat meteen zien dat ze verliefd is.

Sense and Sensibility is vanaf 15 januari elke dinsdag om 20:30 te zien bij ONS. De Herhaling is op zaterdag om 19:00.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *