Komische dramaserie The Outlaws bij BBC First

The OutlawsVanaf maandag 6 juni is bij BBC First de Britse komische dramaserie The Outlaws te zien. De serie telt zes afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

De serie volgt een groep wetsovertreders die met elkaar in contact komen door een taakstraf uit te voeren. Zeven vreemden die normaal nooit contact met elkaar zouden hebben moeten verplicht met elkaar samenwerken om buurthuis te renoveren. Ze hebben een hekel aan het zware werk en aan elkaar. Maar als één van hen terecht komt in de gevaarlijke wereld van de georganiseerde misdaad vormen ze een wonderbaarlijk team.

Academische hoogvlieger Rani (Rhianne Barreto) heeft de echte wereld nooit leren kennen buiten haar beschermende familie. Haar herhaalde winkeldiefstallen zorgt er voor dat ze een taakstraf krijgt, tot schaamte van haar familie. Onder oog van toezichthouder Diane (Jessica Gunning) haalt ze graffiti van de muur en heeft ze voor het eerst contact met verschillende mensen, zoals Greg (Stephen Merchant) een incompetente advocaat, influencer Gabby (Eleanor Tomlinson) die een perfect leven lijkt te hebben, maar vooral gevoelig is voor drank en drugs.

Christian (Gamba Cole) is een jonge man die de zorg op zich heeft genomen op zijn jonge zusje Esme die hij wil beschermen tegen een lokale bende. En om haar te beschermen doet hij klusjes voor de bende en dat zorgt er voor dat hij een tas met heel veel geld steelt en verstopt in het buurthuis. Hij verstopt het niet goed genoeg en al snel hebben de andere leden van de groep zoals zakenman John (Darren Boyd), de activist Mryna (Clare Perkins) en oplichter Frank (Christopher Walken) ineens een zak geld in hun bezit en komen ze terecht in grote bende-oorlog.

The Outlaws is vanaf 6 juni elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *