Komedieserie All-in Kitchen bij RTL5

All-In KitchenVanaf woensdag 26 oktober is bij RTL5 de serie All-in Kitchen te zien. De serie is een spin-off van de pokerserie Bluf.

In deze serie zien we hoe Tjé (Géza Weisz) en Hein (Javier Guzman) nu zelf aan geld moeten komen nadat de broer van Hein, Philip naar Amerika is vertrokken. Maar dan is daar zakenman Bert (Kees Boot), hij vraagt hen om het restaurant van zijn vriend en vastgoedmagnaat Marcel (Dirk Zeelenberg) te redden.

De dochter van Bert, Valerie (Kiki van Deursen) is de bedrijfsleider en niet heel erg blij met de plannen van haar vader. Want zijn plan is eigenlijk dat Tjé en Hein het niet aankunnen en dat hij dan het restaurant voor een goedkoop prijsje kan overnemen. Maar de twee vragen hulp aan pokervriend Julian (Teun Kuilboer) die ook erg blut is. Maar dan krijgen ze een idee: de gasten mogen na afloop van hun diner pokeren om de rekening. Andere acteurs die meespelen zijn Lisa Zweerman en Manuel Broekman.

All-in Kitchen is vanaf 26 oktober elke woensdag te zien om 21:30 bij RTL5. De serie trapt af met een dubbelaflevering en op Videoland kan je een aflevering vooruit kijken.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *