web analytics

Komedie Frank of Ireland bij Amazon Prime

Frank Of IrelandOp vrijdag 16 april verschijnt bij Amazon Prime de Britse komedieserie Frank of Ireland. De serie telt zes afleveringen.

In de serie volgen we Frank Marron (Brian Gleeson), een 32 jarige narcistische fantast die denkt dat de wereld hem iets verschuldigd is. Hij woont in Dublin bij zijn moeder Mary (Pom Boyd) en hij vindt zichzelf een muzikant, al heeft hij al zeven jaar geen nummer gemaakt of een optreden gegeven. Hij heeft het er ook moeilijk mee dat zijn ex Áine (Sarah Greene) een nieuwe relatie heeft met Peter-Brian (Tom Vaughan-Lawlor), al zijn ze ook al zeven jaar uit elkaar. Gelukkig heeft hij Doofus (Domhnall Gleeson), die denkt dat ze beste vrienden zijn en doet er alles aan om alle schade die Frank aanricht probeert op te lossen.

In de eerste aflevering hoort hij dat Áine een nieuwe vriend heeft en hij ontmoet hen bij de wake van haar oma. Frank voelt zich bedreigd door Peter-Brian en besluit een nummer te zingen op de begrafenis om zo indruk te maken op Áine. In de tweede aflevering moet Mary in bed liggen en krijgt Frank (en daardoor dus ook Doofus) een lijstje met taken mee, en om die af te krijgen geven ze Mary alvast een slaappil zodat ze alle tijd hebben, maar dan is bij thuiskomst Mary toch verdwenen. Het is in ieder geval altijd chaos als Frank iets doet.

Frank of Ireland is vanaf vrijdag 16 april te zien bij Amazon Prime Video

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven