Kingdom krijgt tweede seizoen van twintig afleveringen

KingdomDe Amerikaanse kabelzender Directv heeft veel vertrouwen in hun nieuwe serie Kingdom. Nadat er twee afleveringen zijn uitgezonden hebben ze opdracht gegeven om twintig nieuwe afleveringen te maken.

Kingdom is een dramaserie over een familie in de wereld van de Mixed Martial Arts in Californië. Alvey Kilina (Frank Grillo) is de eigenaar van de gym Navy St. MMA samen met zijn vriendin Lisa Prince (Kiele Sanchez). Hij gaat tot het uiterste om er voor te zorgen dat zijn klanten, de vechters, niets te kort komen, al komt dat soms met een hoge prijs. Hij heeft een moeizame relatie met zijn zonen, Jay (Jonathan Tucker) en Nate (Nick Jonas), die met zichzelf worstelen over hun eigen identiteit en de plek in het leven van Alvey en de gym.

Kingdom maakt het eerste seizoen van tien afleveringen gewoon af en ze beginnen in het voorjaar van 2015 met de opnames van het tweede seizoen dat in de herfst wordt uitgezonden. In 2016 volgt dan het tweede deel van het tweede seizoen van tien afleveringen.

Lees ook:

Redactie