Katie Holmes kruipt opnieuw in huid Jackie Kennedy

In 2011 kroop Katie Holmes in de huid van Jackie Kennedy voor de miniserie The Kennedys. Nu komt er vervolgt van vier afleveringen onder de titel The Kennedys – After Camelot. De serie verschijnt in 2016 in Noord-Amerika op het scherm.

In deze miniserie, gebaseerd op het boek After Camelot: A Personal History of the Kennedy Family, zal Katie Holmes opnieuw de rol van Jackie Kennedy speelt. Ook wordt ze producent van de serie en zal ze een aflevering regisseren. In deze serie zien we hoe Jackie na de moord op haar man president John F. Kennedy opnieuw een icoon wordt na haar huwelijk met Aristoteles Onassis en Jackie O. wordt.

De eerste serie, The Kennedys, deed nogal wat stof opwaaien in Amerika. De serie zou verschijnen op History Channel, maar is daar nooit uitgezonden, volgens bronnen zou dat zijn door de Kennedy-familie. De onbekende zender ReelzChannel kocht de serie en zond het uit, niet zonder succes want het zette het kanaal in Amerika op de kaart en de serie kreeg vier Emmys. In Nederland werd de serie uitgezonden door Omroep Max.

Lees ook:

Redactie