web analytics

Horrorserie The Watcher bij Netflix

The WatcherOp donderdag 13 oktober is bij Netflix de Amerikaanse horrorserie The Watcher te zien. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

In The Watcher volgen we de familie Brannock, bestaande uit Nora (Naomi Watts) en Dean (Bobby Cannavale) en hun kinderen Carter (Luke David Blumm) en Ellie (Isabel Gravitt). Zij hebben in New Jersey hun droom huis gekocht. Als ze verhuist zijn lijkt het allemaal prima te gaan tot ze een brief krijgen in de brievenbus. Het is het begin van terreuracties als de familie zich onveilig begint te voelen in hun nieuwe huis. De brieven blijven maar komen en de schrijver, die zich The Watcher noemt, blijft de familie in de gaten houden en dat ze huis moeten geven wat het nodig heeft.

Dean ziet de ene na de andere buur naar hem kijken, zo is er oudere vrouw Pearl (Mia Farrow) en haar broer Jasper (Terry Kinney) die iedere keer zich verstopt in hun huis. Buren Mitch (Richard Kind) en Mo (Margo Martindale) zijn ook erg nieuwsgierig. Ook hun makelaar Karen (Jennifer Coolidge), een oude vriendin van Nora geeft ze het gevoel dat ze hier niet thuis horen.

The Watcher is vanaf donderdag 13 oktober te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven