web analytics

Harry Wild seizoen 2 bij BBC First

Vanaf vrijdag 12 april is bij BBC First het tweede seizoen van de Britse detectiveserie Harry Wild te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Ook in het tweede seizoen volgen we de voormalige professor Harry Wild (Jane Seymour) die nu ze met pensioen is samen met Fergus (Rohan Nedd) verschillende misdaden oplost, iets waar haar zoon, detective Charlie (Kevin Ryan) niet al te blij mee is. Dit seizoen duikt Paula Kenny (Samantha Mumba) op, de ex van Malky en de moeder van Fergus en Liberty. Vijf jaar eerder heeft ze haar gezin verlaten maar nu ontdekt ze dat ze iets mist en dat dat haar kinderen zijn. Maar wat zijn haar intenties? En kunnen ze haar wel vertrouwen?

Elke aflevering onderzoeken ze een andere zaak. In de eerste aflevering wordt Ray vermoord terwijl die een geheim onderzoek deed. In de tweede aflevering verdwijnt er een vrouw uit een Iers stadje, in de derde is het bruidsmeisje vergiftigd en in de vierde aflevering duikt iemand uit het verleden van Orla (Amy Huberman) op en in de vijfde aflevering is er een echte moordenaar bij een murder-mysterie feest. In de laatste aflevering wordt de eigenaar van een boksschool dood gevonden.

Het tweede seizoen van Harry Wild is vanaf 12 april elke vrijdag om 21:00 te zien bij BBC First.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven