web analytics

Australische serie Bad Behaviour bij Canvas

Vanaf zondag 14 april is bij Canvas de Australische serie Bad behaviour te zien. De serie telt vier afleveringen.

In de serie volgen we Joanna Mackenzie (Jana McKinnon) die nu als twintiger terugdenkt aan haar tijd dat ze een jaar met een studiebeurs op de prestigieuze Silver Creek heeft gezeten. Deze kostschool voor meisjes staat in de Australische wildernis en zorgt voor onafhankelijkheid, sterkte en weerstand door survivallen en marathon training. Doordat de leraren niet de hele tijd op de school zijn is het een lastige tijd voor de rustige en gevoelige Jo.

Jo en haar klasgenoten worden lastiggevallen door de charismatische pestkop Portia (Markella Kavenagh). Deze Portia laat haar oog vallen op Jo en ze vormen een intieme vriendschap. Maar dan ineens besluit Portia dat ze een nieuwe beste vriendin heeft en komt Jo die afwijzing eigenlijk niet te boven.

Ook Alice Kang (Yerin Ha), die ook met een studiebeurs op die school zit, wordt erg gepest, al is de rol van Jo niet helemaal duidelijk hierin. In het heden zien we Alice als succesvolle cellist die een concert geeft in een zaal waar Jo werkt als schoonmaakster en serveerster. Het is die ontmoeting dat Jo doet terugdenken aan haar tijd bij Silver Creek.

Bad Behaviour is 14 en 21 april om 21:50 en 22:50 te zien bij Canvas

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven