web analytics

Gold Digger bij BBC First en NPO2

Gold DiggerVanaf maandag 2 december is bij BBC First de Britse serie Gold Digger te zien. De serie telt zes afleveringen.

Julia Day (Julia Ormond) wordt wakker op haar zestigste verjaardag. En die dag is ze alleen, voor het eerst na een huwelijk van 35 jaar met Ted (Alex Jennings) die haar verlaten heeft. Om toch een goede dag te hebben verlaat ze Devon en gaat ze naar Londen om haar verjaardag met haar kinderen te vieren, die haar teleurstellen. Leo (Archie Renaux), de jongste vergeet haar. Della (Jemima Rooper) is gestrand in het buitenland en voelt zich schuldig. Oudste zoon Patrick (Sebastian Armesto) heeft het moeilijk met het combineren van zijn werk en huisleven, terwijl hij ook nog aandacht wil van zijn collega.

Maar dan ontmoet ze in een museum een jonge man: Benjamin (Ben Barnes). Ze praten wat en voordat ze weet wat er gebeurd ontstaat er een romance. We zien hun relatie en de impact die het heeft op haar familie en komen er geheimen uit het verleden naar boven. Heeft Julia eindelijk haar droomman gevonden of is Benjamin zoals haar kinderen denken een golddigger?

Gold Digger is vanaf 2 december 2019 elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First.
Vanaf 12 maart 2021 is de serie elke vrijdag rond 22:30 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven