Full House vervolg Fuller House komt in 2016 op Netflix

NetflixNetflix heeft het vervolg van de iconische komedieserie Full House besteld: Fuller House. De serie krijgt een seizoen van dertien afleveringen en is net als Full House een multicam-komedieserie. Dat is voor het eerst voor Netflix, alle eigen komedieseries waren single-cam. De serie komt in 2016.

In Fuller House volgen we dierenarts DJ Tanner-Fuller (Candace Cameron-Bure) die zwanger is en pas weduwe is geworden. Ze woont in San Francisco met haar rebelse 12-jarige zoon J.D. en de neurotische zeven jarige Max. Haar zus, Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) is een beginnende muzikant en D.J.’s vriend en alleenstaande moeder Kimmy Gibbler (Andrea Barber) met haar dochter Ramona trekken bij D.J. in om de zorgen voor de kinderen op zich te nemen.

John Stamos zal de serie produceren en zal een gastrol spelen als Uncle Jesse. Andere personages uit Full House kunnen ook nog verschijnen, maar er wordt nog mee onderhandeld. Voor Andrea Barber, die de rol van Kimmy Gibbler weer op zich zal nemen is het verschijnen in de serie een heuse comeback. Na het stoppen van Full House stopte ze met acteren, maar voor dit vervolg keert ze dus weer terug al speelde ze voor een sketch voor Funny or Die al eens de rol van Kimmy.

Lees ook:

Redactie