web analytics

Fuller House seizoen 2 vanaf 9 december bij Netflix

Fuller HouseVanaf 9 december komt het tweede seizoen beschikbaar van de Amerikaanse komedieserie Fuller House bij Netflix. Het tweede seizoen telt dertien afleveringen.

In Fuller House volgen we D.J. Tanner (Candace Cameron Bure) en Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) die na de dood van de man van D.J. nu samenwonen met hun vriendin Kimmy Gibbler (Andrea Barber). Samen voeden ze de drie kinderen van D.J. en de dochter van Kimmy op. In het tweede seizoen zien we dat Steve (Scott Weinger) en Matt (John Brotherton) allebei een relatie hebben terwijl D.J. besluit met wie van de twee ze wil zijn. Ook Kimmy had het niet makkelijk in de liefde, maar het vertrouwen in de relatie met Fernando (Juan Pablo Di Pace) is weer terug en nu leren we weer nieuwe dingen van hun relatie. Ook zien we dat Jackson (Michael Campion) het blijft proberen bij Lola (Ashley Liao), krijgt Ramona (Soni Nicole Bringas) haar eerst kus, ontmoet Max (Elias Harger) een speciaal meisje en krijgt Stephanie iets te maken met iemand uit de Gibbler-familie.

Ook dit seizoen zien we weer oude bekende terug uit Full House, zo komt Gia (Marla Sokoloff), de vriendin van Stephanie terug. En tijdens een schoolreünie zien we Nelson (Jason Marsden), Viper (David Lipper) en Kathy Santoni (Anne Marie McEvoy). Ook speelt de boyband New Kids on the Block een aflevering mee.

Het tweede seizoen van Fuller House is vanaf vrijdag 9 december te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven