web analytics

Fox komt met 24: Legacy en muzikaal drama Star

FoxVoor het komende televisieseizoen (2016-2017) heeft Fox al de eerste series bekend gemaakt. Zo keert een geheel nieuwe 24 terug en verschijnt de muzikale dramaserie Star op de zender.

24: Legecay is een reboot van de bekende 24-reeks met nieuwe karakters en acteurs, dus Jack Bauer (Kiefer Sutherland) zal niet opduiken. De serie zal 12 afleveringen tellen. In Legacy zien we hoe de militaire held Eric Carter (Corey Hawkins) terug is in de Verenigde Staten en zijn problemen achtervolgen hem ook daar, dus moet hij de CTU om hulp vragen. Wat volgt is natuurlijk een race tegen de klok om een terroristische aanslag op Amerikaanse bodem te verijdelen. Andere acteurs die bekend zijn gemaakt zijn Miranda Otto en Jimmy Smits.

De andere serie is Star, geschreven door Tom Donaghy en Empire-bedenker Lee Daniels. In de serie die zich afspeelt in Atlanta volgen we drie getalenteerde jonge zangers (Jude Demorest, Ryan Destiny en Brittany O’Grady) die zich staande moeten houden in de muziekwereld op weg naar hun grote doorbraak. De serie zal voor de serie gemaakte nummers te horen brengen, vooral als we hun droombeeld zien als ze bekend zijn. Star heeft dertien afleveringen gekregen. Andere acteurs die meespelen zijn Queen Latifah, Benjamin Bratt en Nicholas Gonzalez. Een gastrol is er voor Lenny Kravitz.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven