web analytics

Fox geeft Sleepy Hollow vierde seizoen, cancelt oa The Grinder, Minority report

Sleepy HollowDe Amerikaanse zender Fox gaat verder met Sleepy Hollow en besluit met geen enkele nieuwe komedieserie verder te gaan.

Fox heeft besloten om een vierde seizoen te bestellen van Sleepy Hollow. Het derde seizoen ging een andere kant op dan het de eerste twee seizoenen, maar er is genoeg vertrouwen voor een vierde seizoen. In Nederland werd het eerste seizoen uitgezonden door RTL5 en het tweede seizoen door het Nederlandse Fox.

Voor de nieuwe dramaseries Second Chance en Minority Report loopt het minder goed af: ze zijn allebei na het eerste seizoen gecancelt. Second Chance was vanaf het begin al een zorgenkindje en heeft wel drie andere namen gehad en ook de kijker wist de serie niet te vinden. Bij Minority Report liepen de kijkers ook niet echt warm van de televisieversie van de film.

Van de nieuwe komedieseries bij Fox blijft er geen één over. De slechtbekeken Cooper Barrett’s Guide To Surviving Life en het geanimeerde Bordertown worden na het eerste seizoen gecancelt, iets wat helemaal geen verrassing is. Wat wel een verrassing is, is dat ook The Grinder en Grandfathered na één seizoen gecancelt zijn. In Grinder was Rob Lowe een televisieadvocaat die het advocatenkantoor van zijn familie gaat bijstaan en in Grandfathered werd playboy John Stamos in één klap opa.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven