web analytics

Amerikaanse miniserie 11.22.63 bij Fox

11.22.63Vanaf 11 april is bij Fox de acht-delige miniserie 11.22.63 te zien. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King.

In 11.22.63 volgen we de docent Engels Jake Epping (James Franco) die net gescheiden is. Zijn vriend en restaurantuitbater Al Templeton (Chris Cooper) is stervende en vraagt Jake om door een kast te lopen in zijn restaurant, want dan gaat hij terug naar de jaren 60. Jake gelooft het niet, maar zijn eerste poging is het toch echt waar. Als hij terugkomt vraagt Al hem om de moord op John F. Kennedy te voorkomen, want dan zou de wereld er veel beter uit zien. Jake besluit het te doen, al wordt hij gewaarschuwd dat het verleden niet veranderd wil worden. Eenmaal in de jaren zestig ontmoet hij Bill (George MacKay) en wordt hij verliefd op Sadie Dunhill (Sarah Gadon). Hij raakt erg verknocht aan het leven in de jaren 60 en dat brengt zijn missie in gevaar, want hij moet eerst uitzoeken of Lee Harvey Oswald (Daniel Webber) in zijn eentje handelde en daarna alles op alles zetten om hem te stoppen, maar dan komt het verleden weer om de hoek kijken.

De eerste aflevering van 11.22.63 is extralang en is op 11 april om 21:30 te zien bij Fox. Vanaf 18 april is de serie om 22:00 te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven