web analytics

For All Mankind seizoen 2 bij Apple TV+

For All MankindVanaf vrijdag 19 februari is bij Apple TV+ het tweede seizoen te zien van de Amerikaanse serie For All Mankind. Dit seizoen telt tien afleveringen en een derde seizoen is al aangekondigd.

Het tweede seizoen speelt zich af in 1983, tien jaar na het einde van het eerste seizoen. Ronald Reagan is de president en de grote ambities van de wetenschap en ruimteverkenning dreigen in de ijskast te worden gezet als de VS en de Sovjet-Unie vooral bezig zijn om gebieden op de maan in handen te houden voor de grondstoffen. Het ministerie van Defensie heeft zijn intrek genomen in Mission Control en de NASA wordt steeds meer een militaire organisatie, iets wat sommigen gebruiken als kans om hun eigen belangen te behartigen, terwijl anderen er juist tegen zijn. En weer andere zien zichzelf in het hoogtepunt van een conflict wat tot een nucleaire oorlog kan leiden.

Nieuw dit seizoen zijn Kelly Baldwin (Cynthy Wu), de geadopteerde dochter van Ed (Joel Kinnaman) en Karen (Shantel VanSanten), Aleida Rosales (Coral Pe) is een ingenieur met een lastig verleden en Danny Stevens (Casey W. Johnson), de zoon van Gordo (Michael Dorman) en Tracy (Sarah Jones)

Het tweede seizoen van For All Mankind is vanaf 19 februari elke vrijdag te zien bij Apple TV+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven