Follow the Money seizoen 2 bij NPO2

Follow the MoneyVanaf maandag 9 januari zendt de Vara op NPO2 het tweede seizoen uit van de Deense serie Follow the Money. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we hoe financieel rechercheur Mads Justesen (Thomas Bo Larsen) de medewerkers van Energreen aan de tand voelde na de dood van hun collega. In het tweede seizoen zien we dat hij nu interesse heeft in een klein timmerbedrijf dat onder mysterieuze omstandigheden failliet is gegaan.

Na anderhalfjaar is Claudia Moreno (Natalie Madueño) vrijgelaten uit de gevangenis waar ze zat voor financiële fraude. Haar zoontje is nog in Parijs en de enige baan die ze kan vinden is in een koffiezaak. Maar dan duikt haar oud-collega van Energreen, Knud Christensen (Waage Sandø) weer op, hij is voorzitter bij een grote bank en doet haar een voorstel. Andere personages die weer terugkeren zijn Nicky (Esben Smed Jensen) en Bimse (Lucas Hansen) die nogsteeds een autogarage hebben, en Nicky is nu volgeling van de Zweed P geworden.

Het tweede seizoen van Follow the Money is vanaf 9 januari elke maandag om 22:55 te zien bij NPO2.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *