web analytics

Flikken Maastricht seizoen 16 bij NPO1

Flikken MaastrichtVanaf vrijdag 7 januari is bij NPO1 het zestiende seizoen van de Nederlandse politieserie Flikken Maastricht te zien. Dit seizoen telt dertien afleveringen en er zijn nog twee seizoenen aangekondigd.

Eva (Angela Schijf) en Wolfs (Victor Reinier) hebben een nieuwe teamchef: Donna Martina (Joy Wielkens) en hun verleden zit een goed functioneren in de weg en helemaal als ze weigert te luisteren wanneer Eva en Wolfs merken dat ze niet de enige zijn die moeite hebben met Donna. Daarnaast hebben Wolfs en Eva ook te maken met een slimme tegenstander die uit is op persoonlijke wraak. Hoe verder ze in het nauw gebracht worden, hoe minder wordt gelooft dat hun leven op het spel staat.

Romeo (Sergio Romero IJssel) en Marion (Oda Spelbos) worden bij een echtelijke ruzie geroepen dat zal uitmonden in een vechtscheiding. Wat ze ook proberen het is alsof ze olie op het vuur gooien. De vraag is of ze een gezinsdrama kunnen voorkomen.

Daarnaast lossen ze ook nog verschillende misdaden op zoals, een moord in een verzorgingstehuis, Mexicaanse meth koks, militaristische rechtse clubs, geradicaliseerde jonge mannen, ontsnapte gevangenen, wrekende moeders en 5G activisten.

Het zestiende seizoen van Flikken Maastricht is vanaf 7 januari om 20:35 te zien bij NPO1

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven