web analytics

Flikken Maastricht seizoen 12 bij NPO1

Flikken MaastrichtVanaf vrijdag 2 maart is bij NPO1 het twaalfde seizoen te zien van de Nederlandse serie Flikken Maastricht. Dit seizoen telt tien afleveringen

Het elfde seizoen eindigde nogal tragisch. De criminele officier van justitie Jens Bols (Martijn Nieuwerf) gaf Wolfs (Victor Reinier) een onmogelijke keuze tussen zijn dochter Fleur en zijn partner Eva (Angela Schijf). Hij koos voor Fleur en Bols schoot Fleur daarna dood.

In het twaalfde seizoen zijn we een jaar later en is Wolfs vertrokken en staat Eva er alleen voor. Ze kan het maar niet verkroppen dat Wolfs haar liet vallen en stort zich met haar nieuwe collega Peter Mooy (Vincent Croiset) op het recherchewerk. Al lijkt het tussen Eva en Peter niet zo te boteren, Wolfs was loyaal en betrouwbaar en dat moet Peter nog maar zien te bewijzen. Een zaak die ze behandelen is die van een drugsoorlog tussen Amsterdamse criminelen en een lokale bende en voor het onderzoek gaan ze naar Amsterdam. Ondertussen is Wolfs, met een baard, vertrokken uit Maastricht en wil hij wraak op Bols en crimineel Bea Middelkoop (Carly Wijs).

Het twaalfde seizoen van Flikken Maastricht is vanaf 2 maart elke vrijdag om 20:30 te zien bij NPO1

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven