web analytics

Flikken Maastricht krijgt spin-off in Rotterdam

Flikken Maastricht
Vandaag werd bekend dat de populaire politieserie Flikken Maastricht een spin-off krijgt in het voorjaar van 2016: Flikken Rotterdam.

Flikken Rotterdam wordt ook uitgezonden bij AVROTROS op NPO1 en beloofd het format van Flikken Maastricht vast te houden: spannende actie, klassieke ‘whodunits’ en natuurlijk de relaties tussen de hoofdpersonages. Alleen dan in Rotterdam, dus de Erasmusbrug in plaats van de Sint Servaasbrug en een heel ander team. Al ligt de nadruk meer op het recherchewerk in deze serie. Momenteel zijn de voorbereidingen van het eerste seizoen in volle gang en wordt de cast bepaald. Over vier maanden zou bekend zijn wie de hoofdrollen gaan spelen. Het eerste seizoen zal tien afleveringen tellen.

Dit betekend niet dat Flikken Maastricht stopt, de Rotterdamse versie komt er gewoon bij. Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht wordt in september 2015 op NPO1 uitgezonden. Flikken Rotterdam betekend de tweede spin-off van de Belgische serie Flikken, die liep van 1999 tot 2009 op één en afspeelde in Gent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven