Flesh and Blood bij BBC First

Flesh and BloodVanaf zondag 28 juni is bij BBC First de Britse miniserie Flesh and Blood te zien. De serie telt vier afleveringen.

Na een familiefeestje wordt er een zwaargewond lichaam op het strand gevonden, de vraag is wie het is? Een paar weken eerder maakt de weduwe Vivien (Francesca Annis) bekend dat ze de liefde heeft gevonden in oud-chirurg Mark (Stephen Rea). Haar drie kinderen vragen zich af waarom Vivien het nooit eerder over Mark heeft gehad. Ook buurvrouw Mary (Imelda Staunton) is verbaasd over de gang van zaken.

De oudste dochter van Vivien, Helen (Claudie Blakley), heeft het druk op werk en heeft niet door dat haar familieleven scheurtjes vertoont als haar man George (Keir Charles) en dochter Lily (Grace Hogg-Robinson) zich verwaarloost voelen. De middelste zoon Jake (Russell Tovey), een fitnesstrainer, heeft zijn huwelijk met Leila (Lara Rossi) op de klippen zien lopen door een gokschuld en hij wil zijn schulden terugbetalen, helemaal als een klant met een oplossing komt. Jongste dochter Natalie (Lydia Leonard) heeft al vijf jaar een relatie met Tony (Vincent Regan), maar verbergt dit omdat hij haar baas is en hij nog getrouwd is. Maar ondanks alle beloftes denkt Natalie dat hij nooit zijn vrouw zal verlaten.

Als het met Vivien haar gezondheid niet goed gaat besluit Mark bij haar in te trekken, gaan de alarmbellen af bij de kinderen en vragen ze zich niet af ze niet te afhankelijk is geworden van Mark en of hij niet op haar geld uit is.

Flesh and Blood is vanaf 28 juni elke zondag om 21:00 te zien bij BBC First.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *