web analytics

Father Brown seizoen 11 bij BBC First

Vanaf maandag 20 mei is bij BBC First het elfde seizoen van de Britse detectiveserie Father Brown te zien. De serie telt tien afleveringen.

Dit seizoen speelt zich af in 1955 waar detective Sullivan (Tom Chambers) en Mrs Devine (Claudie Blakley) dichter naar elkaar zijn gegroeid, iets wat ook Father Brown (Mark Williams) en Brenda (Ruby-May Martinwood) niet is ontgaan.

In de eerste aflevering zien we hoe de dorpsspelen een dodelijke afloop hebben bij een spinazie-eetwedstrijd. In de tweede aflevering komt Sister Boniface (Lorna Watson) langs om wijn te brengen bij de kunstbeurs en wordt al snel een verdachte van moord als iemand overlijd na het drinken van die wijn. In de andere afleveringen moet Brenda haar verleden onder ogen zien te komen als een oude vriend Dr McClurgy (Sylvester McCoy) haar een brief stuurt, is er een moord bij een eetbeurs, komt Flambeau (John Light) terug met zijn vader Gabriel (Ian Gelder) die een gevaarlijke missie heeft. Lady Felicia (Nancy Carroll) vraagt aan Father Brown om te onderzoeken of de veroordeelde Bride killer wel de echte dader is, valt er een dode bij een eetfestival en een danswedstrijd en zou er sprake zijn van een vampier in het dorp.

Het elfde seizoen van Father Brown is vanaf 20 mei elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven