web analytics

Eerste seizoen The Leftovers bij Canvas

The LeftoversVanaf 14 juli wordt op Canvas het eerste seizoen uitgezonden van de Amerikaanse dramaserie The Leftovers. Dit is voor de serie een open-net première. Het seizoen telt tien afleveringen.

The Leftovers speelt zich af in een buitenwijk van New York nadat de Vervoering drie jaar geleden heeft plaatsgevonden: 2% van de wereldbevolking is verdwenen. We volgen Kevin Garvey (Justin Theroux) die hoofd van de plaatselijke politie is en vader van twee tieners. Hij probeert orde te scheppen nadat al die mensen zijn verdwenen. De overblijvers proberen de draad op te pakken na het verlies van hun dierbaren. Kevin zijn vrouw Laurie (Amy Brenneman) heeft haar leven achter zich gelaten en zit nu bij een sekte die De Schuldige Achterblijvers heet. Tommy (Chris Zylka) is haar zoon en is gestopt met zijn studie en is in contact met goeroe Holy Wayne. Dochter Jill (Margaret Qualley) is een goede student maar heeft een lastige relatie met haar vader.

Matt Jamison (Christopher Eccleston) was eerst priester maar werkt nu aan een soort roddelblad die jaagt op de zondaars. Hij heeft het er moeilijk mee dat hij als goede Christen niet is meegenomen met de Vervoering. Zijn zus Nora (Carrie Coon) is de enige die is overgebleven nadat haar man, zoon en dochter wel zijn verdwenen. Megan Abbott (Liv Tyler) is een vrouw die op het punt staat om te trouwen, maar dan komt ze in het vizier van de Schuldige Achterblijvers-sekte.

Het eerste seizoen van The Leftovers is vanaf dinsdag 14 juli elke week te zien om 22:00 op Canvas.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven