web analytics

Dramaserie Ordinary Joe bij Net5

Ordinary JoeVanaf dinsdag 8 november is bij Net5 de Amerikaanse dramaserie Ordinary Joe te zien. De serie telt één seizoen met dertien afleveringen.

Joe Kimbreau (James Wolk) is geslaagd op de Syracuse Universiteit en heeft drie keuzes om dat te gaan vieren. Hij kan met zijn familie uit eten gaan wat er voor zorgt dat hij in zijn vaders voetsporen zal treden en agent worden. Of hij gaat met zijn vriendin Jenny naar het strand, zal met haar trouwen en verpleegkundige worden. De derde keus is dat hij Amy mee uit vraagt wat er voor zorgt dat hij met haar trouwt en hij een succesvolle muzikant. De serie gaat dan tien jaar later verder en zien we deze drie tijdslijnen over hoe zijn leven had kunnen verlopen.

Verpleegkundige Joe is getrouwd met Jenny (Elizabeth Lail), een juridisch medewerkster en hun huwelijk zit in zwaar weer door het vele werk dat ze doen om te zorgen voor hun zoon Christopher (John Gluck) die in een rolstoel zit. Joe zijn beste vriend Eric (Charlie Barnett) is gelukkig getrouwd met Amy (Natalie Martinez). Als Jenny wil scheiden wil Joe er alles aan doen om haar van mening te laten veranderen.

De muzikant Joe heeft een moeilijk huwelijk met Amy na verschillende miskramen. Amy krijgt de kans om een politieke carrière te beginnen, iets waar Joe op tegen is. Als Joe alleen naar de schoolreünie gaat ontmoet hij Jenny weer, nu advocaat en ze zegt dat ze zwanger was van hun kind en deze ter adoptie heeft afgestaan. Joe begint en zoektocht naar zijn zoon.

Agent Joe komt in contact met Amy als hij een schietpartij onderzoekt en ze gaan samen maar de schoolreünie. Daar ontmoet hij Jenny die bij het openbaar ministerie werkt en haar gehandicapte zoon Lucas alleen opvoedt.

Ordinary Joe is vanaf 8 november elke dinsdag om 21:25 te zien bij Net5

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven