web analytics

Detectiveserie Frankie Drake Mysteries bij ONS

Vanaf vrijdag 24 maart is bij ONS de eerste twee seizoenen van de Canadese detectiveserie Frankie Drake Mysteries te zien. Het eerste seizoen telt elf afleveringen en het tweede seizoen tien afleveringen.

De serie speelt zich af in het Toronto van de jaren 20 waar Frankie Drake (Lauren Lee Smith) de enige vrouwelijke privédetective is en ze neemt zaken aan die de politie niet wil of kan behandelen. Samen met haar partner Trudy Clarke (Chantel Riley) neemt Frankie en de Drake Privates Detectives alle zaken aan. In de eerste aflevering wordt Frankie verdacht van een juwelenroof en ontdekt ze dat haar ouders gelogen hebben over haar verleden wat schimmiger is dan ze dacht.

De zaken die ze behandelt gaan van vliegtuigen en drankhandel tot communisten en vakbondsmannen, Frankie’s onverschrokken gevoel voor avontuur brengt haar in allerlei problemen, maar ze weet er altijd weer uit te komen. In een tijd van verandering en hoop is Frankie een vrouw die iedereen voor is. Ze krijgt hulp van Trudy, die slim is en zich kan aanpassen bij de getuigen en bronnen. Mary Shaw (Rebecca Liddiard) werkt bij de politie en wil niets liever dan in de voetsporen van haar vader treden. Flo (Sharron Matthews) is een patholoog die hen bijstaan en ze krijgen hulp van roddelkoningin Wendy Quon (Grace Lynn Kung) en oplichtster Nora Amory (Wendy Crewson).

Frankie Drake Mysteries is vanaf 24 maart iedere vrijdag om 16:00 te zien bij ONS, een herhaling is er elke maandag om 22:00.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven