web analytics

Detective Hidden seizoen 3 bij NPO2

CraithVanaf zaterdag 11 februari is bij NPO2 het derde en laatste seizoen van de Welshe misdaadserie Hidden (Ook bekend als Craith) te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Nadat het lichaam van een man in een rivier is gevonden worden detective Cadi John (Sian Reese-Williams) en Detective Owen Vaughan (Siôn Alun Davies) op de zaak gezet. Het heeft alle schijn van een gewelddadige moord en de kille reactie van de familie levert ook vraagtekens op. Cadi haar relatie met patholoog Rachel West (Mali Tudno Jones) is opgebloeid, ondanks de geheimen die Cadi voor haar heeft maar de grote vraag is of de relatie kan standhouden.

Verder zien we dit seizoen twee broers. Siôn Thomas (Sion Ifan) keert terug naar zijn broer Glyn (Justin Melluish) die downsyndroom heeft. Na de dood van hun moeder, die om het leven is gekomen door een huisbrand, heeft Siôn de zorg over zijn broer op zich genomen. Nadat hij telkens teleurgesteld is geraakt in hulpinstanties is zijn enige doel nu om voor zijn broer te zorgen.

Verder zien we ook Lea (Lara Catrin), een jonge vrouw die graag in haar familiehuis wil blijven wonen en ze krijgt hulp van priester McEwan (Rhodi Evan), die ook destijds de twee broers heeft geholpen na de dood van hun moeder.

Het derde en laatste seizoen van Hidden is vanaf 11 februari elke zaterdag om 22:30 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven