web analytics

Derde seizoen Scott & Bailey op NPO 1

Scott & Bailey
Vanaf aankomende woensdag, 24 september, zend de KRO het eerste deel uit van het derde seizoen van de detective Scott & Bailey.

De rechercheurs Rachel Bailey (Suranne Jones) en Janet Scott (Lesley Sharp) zijn beiden goede vrienden, hoewel ze allebei toch wel verschillende persoonlijkheden hebben. Zo is Rachel impulsief terwijl Janet iets subtieler is.

In dit derde seizoen komen we te weten hoe Rachel heeft weten te bewijzen dat ze onschuldig is aan de moord van haar ex-vriend Nick Savage. Rachel is nu getrouwd met Sean en heeft ook haar moeder weer terug in haar leven. Janet weet het niet goed te maken met haar man Adrian en ze besluiten om te scheiden.

Voor het eerst is er dit seizoen een overkoepelende zaak. Het gaat om Helen Bartlett, gespeeld door Nicola Walker bekend van Last Tango in Halifax en Spooks. Zij verschijnt als een vrouw die een slechte jeugd heeft gehad en nu op de make-upafdeling van een warenhuis werkt. Ze krijgt het steeds zwaarder als ze met haar jeugdtrauma’s wordt geconfronteerd.

Scott & Bailey de komende vier weken, vanaf woensdag 24 september op NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven